1. Mesan fortsetter veksten

  Regnskapet for 2014 er avlevert og godkjent, og vi fortsetter den gode veksten vi har opplevd siden oppstarten for 15 år siden.

 2. Holmenkollstafetten 2015

  Mesan deltok for femte gang under Holmenkollstafetten lørdag 7. mai 2015. Til tross for dårlig vær fikk vi en bedre plassering enn noen gang tidligere - selv om det ikke er hovedfokuset!

 3. Omsetningsrekord for Mesan i mars

  I mars 2015 satte Mesan omsetningsrekord for én måned, med en omsetning på 10 MNOK!

 4. Mesan har bistått MøllerGruppen med å digitalisere hele selskapets historie!

  MøllerGruppen har en lang og spennende historie bak seg. Nå er denne historien digitalisert gjennom bilder, videoer og dokumenter på mollerarkivet.no.

 5. Mesan bidrar på årets ICSE konferanse!

  ICSE (International Conference in Software Engineering) er den de største internasjonale konferansen for software engineering. Store aktører (Microsoft, Google, IBM, ABB, etc) deltar og holder foredrag på denne konferansen, i tillegg til forskere. ICSE 2015 vil arrangeres i Firenze, Italia fra den 16. til den 24. mai.

 6. UX - bli overbevist og inspirert på frokostmøte med Mesan, Coca-Cola og Skatteetaten!

  I rekken av dagsaktuelle frokostmøter har nå tiden kommet til temaet UX. Mesan ønsker deg velkommen til et spennende frokostmøte på Pascal onsdag 25. mars kl. 08:00-10:00. Sammen med kjente aktører som Coca-Cola og Skatteetaten tar vi for oss viktigheten, og ikke minst nytteverdien av interaksjonsdesign og brukeropplevelse.

 7. Mesan med foredragsholdere på Yggdrasil 2015

  Mesan bidrar på Yggdrasil-konferansen 2015 med foredrag om stemmestyring på mobil.

 8. Rammeavtale med Riksrevisjonen

  Riksrevisjonen har inngått en rammeavtale med Mesan på konsulentbistand innen IKT-området for de neste fire årene.

 9. Årets sommerjobber - helseapps og dokumentløsning

  Årets sommerjobbprosjekter ble avsluttet i august etter en syvukers periode. Prosjektene ble gjennomført for Microsoft og MøllerGruppen av studenter fra NTNU og UiO. Oppdragene gikk ut på å lage en pasientoppfølgingsapp for leger og pasienter, samt utvide en eksisterende webløsning med dokumenthåndtering.

 10. Våre hjemmesider har nå blitt universelt utformet!

  Vi lanserte våre nye nettsider for litt over et år siden, og har nå valgt å videreutvikle disse til å møte Difi sine krav til universell utforming, til tross for at fristen for dette ikke er før 1. januar 2021.