1. Årets sommerjobbere

  Hvert år tar Mesan inn sommerjobbere fra Universitetet i Oslo og NTNU for å prøve seg i konsulentbransjen. Dette året har vi utvidet antallet sommerjobbere, og har tatt inn syv svært flinke fjerdeklassinger for sommerjobb som skal jobbe på reelle kundeprosjekt for henholdsvis Kulturrådet og Unicef. Vi kommer til å følge de gjennom sommeren, og starter med en kort beskrivelse av hvert prosjekt, samt en introduksjon av sommerjobberne.

 2. Fagarbeid i Mesan - del 1

  I Mesan har vi et sterkt fokus på fagarbeid og videreutvikling av våre ansatte. Som et ledd i en kontinuerlig faglig utvikling har vi et sett fagutvalg som hver tar for seg et av Mesan sine kjernefagområder. Over de neste ukene vil vi publisere artikler som tar for seg de ulike faggruppene, og hva deres mål for 2015 er.

 3. Mesan bidrar på årets NDC konferanse!

  NDC (Norwegian Developers Conference) er Norges største konferanse innenfor .NET og smidig utvikling. Konferansen foregår over tre dager, og har mange profilerte foredragsholdere på programmet. Konferansen avholdes i Oslo Spektrum fra den 17. til den 19 juni.

 4. Mesan fortsetter veksten

  Regnskapet for 2014 er avlevert og godkjent, og vi fortsetter den gode veksten vi har opplevd siden oppstarten for 15 år siden.

 5. Holmenkollstafetten 2015

  Mesan deltok for femte gang under Holmenkollstafetten lørdag 7. mai 2015. Til tross for dårlig vær fikk vi en bedre plassering enn noen gang tidligere - selv om det ikke er hovedfokuset!

 6. Omsetningsrekord for Mesan i mars

  I mars 2015 satte Mesan omsetningsrekord for én måned, med en omsetning på 10 MNOK!

 7. Mesan har bistått MøllerGruppen med å digitalisere hele selskapets historie!

  MøllerGruppen har en lang og spennende historie bak seg. Nå er denne historien digitalisert gjennom bilder, videoer og dokumenter på mollerarkivet.no.

 8. Mesan bidrar på årets ICSE konferanse!

  ICSE (International Conference in Software Engineering) er den de største internasjonale konferansen for software engineering. Store aktører (Microsoft, Google, IBM, ABB, etc) deltar og holder foredrag på denne konferansen, i tillegg til forskere. ICSE 2015 vil arrangeres i Firenze, Italia fra den 16. til den 24. mai.

 9. UX - bli overbevist og inspirert på frokostmøte med Mesan, Coca-Cola og Skatteetaten!

  I rekken av dagsaktuelle frokostmøter har nå tiden kommet til temaet UX. Mesan ønsker deg velkommen til et spennende frokostmøte på Pascal onsdag 25. mars kl. 08:00-10:00. Sammen med kjente aktører som Coca-Cola og Skatteetaten tar vi for oss viktigheten, og ikke minst nytteverdien av interaksjonsdesign og brukeropplevelse.

 10. Mesan med foredragsholdere på Yggdrasil 2015

  Mesan bidrar på Yggdrasil-konferansen 2015 med foredrag om stemmestyring på mobil.