1. Mesan leverer 24/7 på en litt annen måte

  Regnskapet for 2013 er offisielt, og vi er stolte av å presentere meget gode tall! Vår omsetning har økt med 25% fra 2012, samtidig som vi har holdt på en meget sunn resultatgrad.

 2. Valg 1814 app lansert i Play og AppStore

  Mesan har gjennomført en rekke prosjekter som omhandler tilgjengeliggjøring av arkiv. Rundt disse tider i fjor laget 3 studenter fra NITH i samarbeid med Mesan en webapplikasjon for Riksarkivet. Oppdraget gikk ut på å utvikle en kartløsning på nett tilpasset mobile enheter for å illustrere hvordan kirkevalgene foregikk i 1814, inkludert de originale fullmaktene.

 3. Nye rammeavtale med Forskningsrådet og Kulturrådet

  Norges forskningsråd og Kulturrådet har inngått ny rammeavtale med Mesan for å dekke deres behov for IKT-relaterte tjenester de neste fire årene. Mesan ble valgt sammen med et fåtall andre leverandører.

 4. Mesan er utviklingspartner for finalist til Fyrlyktprisen 2013

  Mesan har bistått med å utvikle Forskningsrådets søknads- og saksbehandlingssystem (eSak) og jobber nå med Kulturrådets ESS-prosjekt - digitalisering og e-søknader. Man snakker her om å gjenbruke Forskningsrådets eSak løsning der Kulturrådet og Forskningsrådet samlet er nominert til Fyrlyktprisen 2013. Vinneren vil bli kåret under NOKIOS konferansen 30. oktober.

 5. Mesan underviser i Android

  Mesan gjentar fjorårets engasjement og stiller med foreleser i faget Android programmering på NITH som et ledd i vårt mål om faglig utvikling - både internt og eksternt.

 6. Wilhelmsen Ships Service prosjektleveranse

  WSS er en ledende aktør innen shipping og tjenester i den maritime sektoren. De ønsket å fase ut en eldre løsning hvor deres kunder kunne gå inn og finne informasjon om kundesentre, kontorer, havner og tjenestene de tilbyr. Prosjektet innebar å utvikle en ny front end og back end, hvor back end også skulle brukes mot deres mobile applikasjoner.

 7. Mesan arrangerer frokostmøte på Pascal den 5. november

  Mesan arrangerer et spennende frokostmøte på Pascal den 5. november kl. 08.00-10.00! Sammen med Riksrevisjonen og Forskningsrådet vil vi gi deltakerne et innblikk i hvordan de beste gjennomfører sin saksbehandling innenfor tilskuddsforvaltning, hvilke krav som stilles, og eksempler på implementering av løsninger.

 8. Mesan leverer testledelse til Sikker Digital Post

  I forbindelse med anskaffelsen og etableringen av Sikker Digital Posttjeneste har DIFI knyttet til seg en erfaren testleder fra Mesan. Mesans testleder vil være en del av mottaks- og forvaltningsprosjektet for Sikker Digital Post og vil ha ansvar for prosjektets testledelse.

 9. Mesan på 302 plass på Finansavisens liste over Norges 500 største IT- og telekomselskaper

  Mandag 23. september publiserte Finansavisen for 17. gang sin oversikt over Norges 500 største IT- og telekomselskaper basert på regnskapene fra 2012. Oversikten lages med bakgrunn i omsetningen til bedriftene og Mesan kom på 302 plass.

 10. Mesan med foredragsholder på ICSM 2013

  ICSM (International Conference on Software Maintenance) er en av de største internasjonale møtestedene for utvikling og vedlikehold av programvare. Deltagere fra det offentlige, private næringsliv og skoler vil møtes for å dele ideer og erfaringer for å løse fremtidige problemer. ICSM 2013 vil arrangeres i Eindhoven, Nederland fra den 22. til den 28. september.

Nyhetsarkiv
 1. 2014
 2. 2013
 3. 2012
 4. 2011
 5. 2010
 6. 2009
 7. 2008